Cloud Services

Volledig beheerde Cloud omgeving

Ontdek onze oplossingen voor samenwerken in de Cloud.

Public Cloud

Voor sommige bedrijven zijn de IT-behoeftes dusdanig generiek, dat public cloud diensten volstaan. Deze diensten kenmerken zich door een hoge mate van standaardisatie, waardoor ze de meest voorkomende kantoorautomatisering taken kunnen invullen. Hieronder vallen bijvoorbeeld het Microsoft Azure en het Amazon Web Services platform.

Private Cloud

Voor meer specifieke behoeften voldoet in veel gevallen een volwaardige private cloud omgeving met een transparante kostenstructuur. Deze totaaloplossing van beheerdiensten en hard- en software componenten wordt tegen een bedrag per maand aangeboden.

Hybrid Cloud

Kiezen voor een hybride cloud biedt de voordelen van zowel de private als de public cloud. De public cloud wordt bijvoorbeeld toegepast als primaire oplossing voor zakelijke e-mail, het opslaan en delen van bedrijfsbestanden en het op afstand beheren van de werkplekken. De gekoppelde private cloud beschikt over resources voor computing die gebruikt worden voor een specifieke bedrijfsapplicatie.

Cloud Services

Samen de juiste cloud oplossing kiezen

Onbegrensd. Net als je ambities.

Met gegevens in de cloud wordt bedoeld dat je gegevens en toepassingen opgeslagen worden in een netwerk van servers. Met andere woorden is de cloud een netwerk van servers die als één systeem fungeren. De servers kunnen gegevens opslaan, toepassingen uitvoeren en services bieden door bijvoorbeeld een applicatie beschikbaar te stellen.

Dankzij de cloud hoef je deze gegevens, toepassingen en services niet lokaal op je pc te hebben. De benodigde informatie staat immers op het netwerk van cloud-servers. Het enige dat jij nodig hebt, is toegang om bij dat netwerk te komen. Die toegang verloopt veelal via het internet.

Online Samenwerken

Online Communiceren

Online Bestanden

Online Cloud Werkplek

Online Samenwerken

Online Communiceren

Online Bestanden

Online Cloud Werkplek

Laat ons iets weten!

Wij zijn benieuwd naar wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen. Laat hier een berichtje achter en we nemen snel contact op.

    * Deze velden zijn verplicht om in te vullen

    E-mail adres